Treceți la conținutul principal

Nu voi muri, ci voi fi viu si voi povesti lucrurile DOMNULUI. Psalmul 117: 17

Metaniile nu sunt de la om, ci descoperire dumnezeiască. Cum să facem corect metaniile?

   Metaniile sunt o cale către smerenie și împăcare interioară. Fă-le cu inimă curată, iar Domnul îți va răsplăti cu harul Său! †    Metaniile sunt o formă de rugăciune prin care trupul se unește cu sufletul în lucrarea către Dumnezeu. Ele exprimă pocăința, smerenia și dorința noastră de apropiere de Domnul. Iată câteva sfaturi și îndrumări pentru a le face corect, alături de învățăturile Părintelui Cuviosul Porfirie Kapsokalivitul : Începe cu rugăciunea:     Înainte de a începe, rostește o rugăciune scurtă, cerând ajutorul lui Dumnezeu să te călăuzească în această lucrare sfântă. Poziția corectă 🧎‍♂️:     Stai drept, cu picioarele lipite, brațele lăsate în jos. Privește în față, ținând mintea și inima concentrate pe rugăciune. Rugăciunea interioară 💭:     În timpul metaniei, spune în gând sau cu voce joasă:  " Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul. " Făcând metania mică:     Înclină-ți ușor trunchiul înainte, atingând cu mâna dreaptă

Dieta pentru crestini

   Dieta pentru crestini

 


   De dimineata ia o bucata de paine din 1 Corinteni cap. 13 unge-o cu untdelemnul Duhului Sfant, care iti da putere in toate.

  La pranz, adauga la mancare si Filipeni 2: 1-16, iar ca felul doi, ia Efeseni 6: 10-18, si o prajiturica din Matei 22: 37

  La cina, ia ceva mai lejer din loan 13: 35. Daca mai ai probleme, ia ca pansament: IERTAREA, caci este cel mai eficient si se administreaza de 70 de ori cate 7 pe zi. 

 

  Cura este prescrisa de doctor Suprem IISUS HRISTOS. El poate fi gasit ORICAND la telefonul Psalmul 50: 15 16 17 18 19, iar modul de comunicare este prin RUGACIUNE. Manualul de studiu este Sfânta BIBLIE.

Comentarii

Postări populare