" Cercetati Scripturile, ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica. Si acelea sunt care marturisesc

Faceți căutări pe acest blog

09 ianuarie

Psaltirea Maicii Domnului - Maica Vietii

   Psaltirea inchinata Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria

 👉   Despre viata Maicii Domnului – Mama Noastra ...>>>

👉   Inchinare catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu >>>

👉   Psaltirea Maicii Domnului a fost scrisa de ... 

🇵saltirea inchinata Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria


Rugaciuni, catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu:


toceste patima judecarii aproapelui, creste constiinta ca toti suntem frati si Dumnezeu ne e Tata.
   Preasfanta Stapana mea, de Dumnezeu Nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul tau, deznadajduirea, uitarea, necunostinta, nepurtarea de grija si toate gandurile cele intinate, cele rele si hulitoare de la ticaloasa mea inima si de la intunecata mea minte. Si stinge vapaia poftelor mele, ca sarac sunt si ticalos. Si ma izbaveste de multe rele si aduceri-aminte si naravuri, si de toate faptele cele rele ma slobozeste. Ca binecuvantata esti de toate neamurile si preacinstitul tau nume se slaveste in vecii vecilor. (o inchinaciune).

   Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, primitoarea saracilor si ajutatoarea strainilor, bucuria celor mahniti, acoperirea celor necajiti, vezi-mi nevoia, vezi-mi necazul; ajuta-ma ca pe un neputincios, hraneste-ma ca pe un strain. Necazul meu il stii; ci il dezleaga precum voiesti, ca n-am alt ajutor afara de tine, nici alta folositoare grabnica, nici alta mangaietoare buna, ci numai pe tine, o, Maica lui Dumnezeu, ca sa ma pazesti si sa ma acoperi in vecii vecilor. (o inchinaciune).

   Cuvine-se cu adevarat sa te fericim, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si preanevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai marita, fara de asemanare, decat serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim (o inchinaciune).

   Usa milostivirii deschide-o noua, binecuvantata Nascatoare de Dumnezeu, ca sa nu pierim cei ce nadajduim intru tine, ci sa ne mantuim prin tine din nevoi, ca tu esti mantuirea neamului crestinesc (o inchinaciune).

  Preacurata si binecuvantata de Dumnezeu Nascatoare, Marie, Maica cea buna a Bunului Imparat, varsa mila Fiului Tau si Dumnezeului nostru spre patimasul meu suflet si, cu rugaciunile tale, ma indrepteaza spre fapte bune, ca cealalta vreme a vietii mele fara de prihana sa o trec si pentru tine raiul sa dobandesc, Fecioara de Dumnezeu Nascatoare, care esti una curata si binecuvantata (o inchinaciune).

   Aparatoare Doamna, pentru biruinta multumiri, izbavindu-ne din nevoi, aducem tie, Nascatoare de Dumnezeu, noi, robii tai. Ci, ca aceea ce ai stapanire nebiruita, izbaveste-ne din toate nevoile, ca sa strigam tie: Bucura-te, Mireasa, pururea fecioara (o inchinaciune).

   Fecioara, care esti pururea slavita, de Dumnezeu Nascatoare, Marie, Maica lui Hristos, Dumnezeul nostru, primeste rugaciunile noastre si le du Fiului tau si Dumnezeului nostru, ca sa mantuiasca si sa lumineze, pentru tine, sufletele noastre (o inchinaciune).

       Toata nadejdea mea spre tine o pun, Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau (o inchinaciune).

       De Dumnezeu Nascatoare Fecioara, nu ma trece cu vederea pe mine, pacatosul, cel ce am nevoie de ajutorul tau si de folosinta ta, ca spre tine nadajduieste sufletul meu, si ma miluieste (o inchinaciune).

   Ma inchin tie, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, care ai aratat noua lumina cea adevarata cu nasterea ta, imparateasa cerului si a pamantului, nadejdea celor fara de nadejde, ajutatoarea neputinciosilor si impacarea cu Dumnezeu a tuturor pacatosilor. Tu ma acopera si ma apara de toate nevoile si impresurarile sufletesti si trupesti. Si te rog sa-mi fii folositoare cu preaputernicele tale rugaciuni (o inchinaciune).

   Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare, primeste aceasta putina rugaciune si o du Fiului tau si Dumnezeului nostru, ca sa mantuiasca si sa lumineze, pentru tine, sufletele noastre (o inchinaciune).

   Preacurata Stapana, de Dumnezeu Nascatoare, nadejdea tuturor crestinilor, pentru ca alta indrazneala si nadejde nu am, fara numai pe tine, ceea ce esti cu totul nevinovata, Stapana mea si Doamna, de Dumnezeu Nascatoare, Maica lui Hristos Dumnezeului meu, pentru aceea ma rog: miuieste-ma si ma izbaveste de toate rautatile mele si roaga pe Milostivul tau Fiu si Dumnezeul meu ca sa miluiasca ticalosul meu suflet si sa ma izbaveasca de vesnicele chinuri si sa ma invredniceasca imparatiei Sale (o inchinaciune).

   Preaslavita Maica a lui Dumnezeu, care esti mai sfanta decat sfintii ingeri, ne'ncetat te cantam cu inima si cu gura, marturisind ca tu esti de Dumnezeu Nascatoare, caci cu adevarat ne-ai nascut noua pe Dumnezeu intrupat si te rogi neincetat pentru sufletele noastre (o inchinaciune). AMIN
Bucura'te Maica, pururea Fecioara,Ruga mea fierbinte catre tine zboara!

~*~

Psalmul-60. Psalmul-61. Psalmul-62. Psalmul-63. Psalmul-64. Psalmul-65.

Psalmul-66. Psalmul-67. Psalmul-68. Psalmul-69. Psalmul-70. Psalmul-71.

Psalmul-72. Psalmul-73. Psalmul-74. Psalmul-75. Psalmul-76. Psalmul-77.

Psalmul-78. Psalmul-79. Psalmul-80. Psalmul-81. Psalmul-82. Psalmul-83.

Psalmul-84. Psalmul-85. Psalmul-86. Psalmul-87. Psalmul-88. Psalmul-89.

Psalmul-90. Psalmul-91. Psalmul-92. Psalmul-93. Psalmul-94. Psalmul-95.

Psalmul-96. Psalmul-97. Psalmul-98. Psalmul-99.

Psalmul-100. Psalmul-101. Psalmul-102.

Psalmul-103. Psalmul-104. Psalmul-105.

Psalmul-106. Psalmul-107. Psalmul-108

Psalmul-109. Psalmul-110. Psalmul-111.

Psalmul-112. Psalmul-113. Psalmul-114.

Psalmul-115. Psalmul-116. Psalmul-117.

Psalmul-118. Psalmul-119. Psalmul-120.

Psalmul-121. Psalmul-122. Psalmul-123

Psalmul-124. Psalmul-125. Psalmul-126.

Psalmul-127. Psalmul-128. Psalmul-129

Psalmul-130. Psalmul-131. Psalmul-132.

Psalmul-133. Psalmul-134. Psalmul-135

Psalmul-136. Psalmul-137. Psalmul-138.

Psalmul-139. Psalmul-140. Psalmul-141.

Psalmul-142. Psalmul-143. Psalmul-144.

Psalmul-145. Psalmul-146. Psalmul-147.

Psalmul-148. Psalmul-149. Psalmul-150.

~*~

Rugaciune catre Preacurata Nascatoare de Dumnezeu

   O, preamilostiva stapana mea, nu ma lepada pe mine, nevrednicul, ci primeste aceasta putina rugaciune a mea, din buzele mele cele intinate, si o du Fiului tau si Dumnezeului nostru, Care S'a nascut cu trupul din tine spre mantuirea noastra; 

Care pentru noi, pacatosii, S'a rastignit si S'a ingropat si a inviat a treia zi. Desi faradelegea mea este mai grea decat toate faradelegile, totusi talharii si desfranatii pe care Iubitorul de oameni, pentru nemasurata Lui milostivire, i-a primit si i'a miluit, imi dau indraznire;

Si, cu toate ca nu te aveau pe tine mijlocitoare buna, nu le'a inchis usa milostivirii Sale. Cum sa nu ma primeasca, dar, si pe mine, care nadajduiesc in ajutorul tau? Milostiveste'te deci spre mine, Doamna mea, caci poti toate cate le voiesti, iar cele pe care le ceri de la Fiul tau le si iau fara indoiala, deoarece pe tine te'a facut mijlocitoare crestinilor. Pentru aceasta, pe tine te binecuvantam si te preainaltam in vecii vecilor. Amin.

~*~

☧   Viata Maicii Domnului – Mama Noastra >>>

☧   Psaltirea Maicii Domnului a fost scrisa de ...

☧   Pricesna cantata de Maria Mihali si Calin Merca - Mai Marita Esti! >>>

 ~*~


Powered by RedCircle

5 comentarii:

Slăvit sa fie DOMNUL! spunea...

Prea Sfânta Stăpână, Născătoare de Dumnezeu, care ești lumina întunecatului meu suflet, nădejdea, acoperământul, scăparea, mângâierea și bucuria mea .
Mulțumescu-ți Ție că m-ai învrednicit pe mine, nevrednicul, a fi părtaș prea curatului Trup și scumpului Sânge al Fiului Tău.
Ci tu ,care ai născut lumina cea adevărată, luminează-mi ochii cei înțelegători ai inimii, ceea ce ai născut izvorul nemuririi. Înviază-mă pe mine cel omorât de păcat, Maica Dumnezeului celui milostiv, ceea ce ești iubitoare de milostivire.
Miluiește-mă și dă-mi umilință și zdrobire de inimă, smerenie, în gânduri și ridicare din robia cugetelor.
Și mă învrednicește până la sfârșitul vieții , fără de osândă a primi sfințirea prea curatelor taine, spre tămăduirea sufletului și a trupului.
Și-mi dă , Stăpână, lacrimi de pocăință și de mărturisire ca să te laud și să te slăvesc pe Tine, în toate zilele vieții mele. Că binecuvântată și preaslăvită ești în veci.
Amin !

Slăvit sa fie DOMNUL! spunea...

Vindecă-ne Maică, Împărăteasă a Cerului şi a Pământului!
Vindecă-ne de bolile care ne ţintuiesc şi ne fac viaţa amară!
Vindecă-ne de bolile trupeşti, care ne fac neputincioşi!
Vindecă-ne Maică Ocrotitoare şi Apărătoare a creştinilor!
Vindecă-ne Maică Preamilostivă şi Grabnic Ajutătoare!
Vindecă-ne Maică a Ajutorului Dumnezeiesc, nădejdea noastră!
Vindecă-ne Maică Preacurată şi de Dumnezeu Binecuvântată!
Vindecă-ne Maică Preasfântă, Multiubitoare şi în credinţă întăritoare!
Vindecă-ne Maică Prealuminată, Preaputernică şi de rău Izbăvitoare!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Rugăciune către icoana Maicii Domnului ”Pantanassa” spunea...

Atotbună Stăpână, Sfânta Maică a lui Dumnezeu, Pantanassa, Împărăteasa a toate, nu sunt vrednic să intri sub acoperământul sufletului meu. Ci, ca ceea ce ești milostivă, Maica Dumnezeului Celui Milostiv, spune numai un cuvânt și se va tămădui sufletul meu, și trupul meu slăbit se va întări. Căci tu ai tărie putincioasă, și cuvântul tău este plin de putere, o, Împărăteasa a toate. Adu-mi biruința, roagă-te pentru mine, ca să măresc numele tău cel minunat totdeauna, acum și pururea și in vecii vecilor.
Amin.

ZIUA 74 : spunea...

BUCURA-TE, CEEA CE ESTI PLINA DE HAR, DOMNUL este cu TINE!

(Luca 1, 28)

Rugaciunea mamei catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, pentru a primi cerescul ei acoperamant. spunea...


Maica lui Dumnezeu! Tamaduieste ranile sufletesti si trupesti ale copiilor mei (numele), pe care le-am pricinuit prin pacatele mele. Ii incredintez pe de-a-ntregul Domnului meu Iisus Hristos si ocrotirii tale ceresti, Preacurata. Amin!

PROASPETIMEA articolelor.

Nu voi muri, ci voi fi viu si voi povesti lucrurile DOMNULUI. Psalmul 117: 17

Acatistul INVIERII / IISUSE, Cel ce ai INVIAT din morti, inviaza si Sufletele noastre !

~❇~~†~~❇~

~❇~

⏩ Psaltirea Proorocului David - Psalmii imparatului David


Psalmii imparatului David, care la invins pe Goliat si caruia ii fagaduise Dumnezeu ca din urmasii lui se va naste Mesia.


Psalmul-1. Psalmul-2. Psalmul-3. Psalmul-4. Psalmul-5. Psalmul-6. Psalmul-7. Psalmul-8. Psalmul-9. Psalmul-10. Psalmul-11. Psalmul-12. Psalmul-13. Psalmul-14. Psalmul-15. Psalmul-16. Psalmul-17. Psalmul-18. Psalmul-19. Psalmul-20. Psalmul-21. Psalmul-22. Psalmul-23. Psalmul-24. Psalmul-25. Psalmul-26. Psalmul-27. Psalmul-28. Psalmul-29. Psalmul-30. Psalmul-31. Psalmul-32. Psalmul-33. Psalmul-34. Psalmul-35. Psalmul-36. Psalmul-37. Psalmul-38. Psalmul-39. Psalmul-40. Psalmul-41. Psalmul-42. Psalmul-43. Psalmul-44. Psalmul-45. Psalmul-46. Psalmul-47. Psalmul-48. Psalmul-49. Psalmul-50. Psalmul-51. Psalmul-52. Psalmul-53. Psalmul-54. Psalmul-55. Psalmul-56. Psalmul-57. Psalmul-58. Psalmul-59. Psalmul-60. Psalmul-61. Psalmul-62. Psalmul-63. Psalmul-64. Psalmul-65. Psalmul-66. Psalmul-67. Psalmul-68. Psalmul-69. Psalmul-70. Psalmul-71. Psalmul-72. Psalmul-73. Psalmul-74. Psalmul-75. Psalmul-76. Psalmul-77. Psalmul-78. Psalmul-79. Psalmul-80. Psalmul-81. Psalmul-82. Psalmul-83. Psalmul-84. Psalmul-85. Psalmul-86. Psalmul-87. Psalmul-88. Psalmul-89. Psalmul-90. Psalmul-91. Psalmul-92. Psalmul-93. Psalmul-94. Psalmul-95. Psalmul-96. Psalmul-97. Psalmul-98. Psalmul-99. Psalmul-100. Psalmul-101. Psalmul-102. Psalmul-103. Psalmul-104. Psalmul-105. Psalmul-106. Psalmul-107. Psalmul-108. Psalmul-109. Psalmul-110. Psalmul-111. Psalmul-112. Psalmul-113. Psalmul-114. Psalmul-115. Psalmul-116. Psalmul-117. Psalmul-118. Psalmul-119. Psalmul-120. Psalmul-121. Psalmul-122. Psalmul-123. Psalmul-124. Psalmul-125. Psalmul-126. Psalmul-127. Psalmul-128. Psalmul-129. Psalmul-130. Psalmul-131. Psalmul-132. Psalmul-133. Psalmul-134. Psalmul-135. Psalmul-136. Psalmul-137. Psalmul-138. Psalmul-139. Psalmul-140. Psalmul-141. Psalmul-142. Psalmul-143. Psalmul-144. Psalmul-145. Psalmul-146. Psalmul-147. Psalmul-148. Psalmul-149. Psalmul-150.
~❇~

⏩ Psaltirea Maicii Domnului


Psaltirea inchinata Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria


Psalmul-1. Psalmul-2. Psalmul-3. Psalmul-4. Psalmul-5. Psalmul-6. Psalmul-7. Psalmul-8. Psalmul-9. Psalmul-10. Psalmul-11. Psalmul-12. Psalmul-13. Psalmul-14. Psalmul-15. Psalmul-16. Psalmul-17. Psalmul-18. Psalmul-19. Psalmul-20. Psalmul-21Psalmul-22. Psalmul-23. Psalmul-24Psalmul-25. Psalmul-26. Psalmul-27. Psalmul-28. Psalmul-29. Psalmul-30Psalmul-31. Psalmul-32. Psalmul-33. Psalmul-34. Psalmul-35. Psalmul-36. Psalmul-37. Psalmul-38. Psalmul-39. Psalmul-40Psalmul-41. Psalmul-42. Psalmul-43. Psalmul-44. Psalmul-45. Psalmul-46. Psalmul-47 Psalmul-48. Psalmul-49. Psalmul-50. Psalmul-51Psalmul-52. Psalmul-53Psalmul-54. Psalmul-55. Psalmul-56. Psalmul-57. Psalmul-58. Psalmul-59. Psalmul-60. Psalmul-61. Psalmul-62. Psalmul-63. Psalmul-64. Psalmul-65Psalmul-66. Psalmul-67. Psalmul-68. Psalmul-69. Psalmul-70. Psalmul-71Psalmul-72. Psalmul-73. Psalmul-74. Psalmul-75. Psalmul-76. Psalmul-77. Psalmul-78. Psalmul-79. Psalmul-80. Psalmul-81. Psalmul-82. Psalmul-83. Psalmul-84. Psalmul-85. Psalmul-86. Psalmul-87. Psalmul-88. Psalmul-89. Psalmul-90. Psalmul-91. Psalmul-92. Psalmul-93. Psalmul-94. Psalmul-95. Psalmul-96. Psalmul-97. Psalmul-98. Psalmul-99. Psalmul-100. Psalmul-101. Psalmul-102. Psalmul-103. Psalmul-104. Psalmul-105. Psalmul-106. Psalmul-107. Psalmul-108Psalmul-109. Psalmul-110. Psalmul-111. Psalmul-112. Psalmul-113. Psalmul-114. Psalmul-115. Psalmul-116. Psalmul-117. Psalmul-118. Psalmul-119. Psalmul-120. Psalmul-121. Psalmul-122. Psalmul-123Psalmul-124. Psalmul-125. Psalmul-126. Psalmul-127. Psalmul-128. Psalmul-129Psalmul-130. Psalmul-131. Psalmul-132. Psalmul-133. Psalmul-134. Psalmul-135Psalmul-136. Psalmul-137. Psalmul-138. Psalmul-139. Psalmul-140. Psalmul-141. Psalmul-142. Psalmul-143. Psalmul-144. Psalmul-145. Psalmul-146. Psalmul-147. Psalmul-148. Psalmul-149. Psalmul-150.

~❇~

~❇~~†~~❇~

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, Fiul Lui DUMNEZEUL, miluiește'mă.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu mântuiește-ne pre noi


    Doamne, iti multumesc pentru noaptea care a trecut, binecuvanteaza si ziua care vine pentru a o petrece in rugaciune, fapte bune si pazeste-ma de orice dusman vazut si nevazut. Amin!


Acesta este lucru cuvenit fiecarui om.
" Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui " . (Ecclesiastul 12:13.)

~❇~

~❇~~❖~~❇~

~❇~