" Cercetati Scripturile, ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica. Si acelea sunt care marturisesc

Faceți căutări pe acest blog

18 decembrie

MESAJE Noi de CRACIUN si Anul Nou

Texte scurte cu SMS-uri noi, cu urari si felicitari crestine de sarbatori si de Craciun fericit!

Texte scurte cu SMS-uri noi, cu urari si felicitari crestine de sarbatori si de Craciun fericit!

MESAJE noi de CRACIUN si Anul Nou. Texte frumoase cu URARI si FELICITARI de Sarbatori pe care le puteti trimite celor dragi.

Hristos, s'a nascut!

 Bucurati'va!

Urari pe care le poti face la sarbatoarea Nasterii Domnului Iisus

Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit!

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere stiind ca daca avem credinta si nadejde in DOMNUL, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri!

Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire!

Din lumina Sarbaoririi Nasterii Domnului, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cantece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in inima ta. Sarbatori fericite!

In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Hristos.

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

Sa ai parte de cele mai fericite sarbatori din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase de Craciun.

Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie, sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. S-a nascut Hristos…bucurati-va crestini!

Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, multa pace s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!

Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Sarbatori fericite!

Sarbatorile Craciunului sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi!

Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. Craciun fericit! Hristos, s'a nascut! Bucurati'va.

Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca rabdare cata poate mosul sa duca, bucurie, cat pot spiridusii sa care si multa dragoste: cata pot renii sa zboare!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Craciunul sunt o familie fericita si prieteni dragi aproape. Craciun fericit!

Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandesti la persoanele speciale din viata si tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!

Craciun fericit pentru cei mai buni parinti din lume! Va multumesc ca ati fost alaturi de mine de fiecare data cand am avut nevoie. Craciun fericit, mama si tata!

Un gand bun, o inima curata, un zambet pe a voastra fata, vorbe de duh si pace in suflet este tot ce va doresc de sarbatori si in anul care vine!

Ne apropiem cu pasi repezi de perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cele mai multe mesaje, urari de Craciun si de Anul Nou prin SMS celor apropiati. Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje de Craciun, semn ca nu i-am uitat si ca ne amintim de toti cei dragi.

Mesaje de Sarbatori • Urari de Sarbatori • Felicitari de Sarbatori:
Citeste si trimite: cele mai frumoase mesaje de anul nou pentru prieteni.

 Hristos s-a nascut din nou si ingerii canta: “Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni bunavoire” (Luca, 2,14-I5.)


  • Tata Iubitor, ajuta-ne ca de Craciun sa ne reamintim de Nasterea Lui Iisus, si sa spunem si altora, cu ajutorul colindelor; sa vorbim despre bucuria pastorilor, despre inchinarea celor 3 intelepti; sa inchidem usa sentimentelor de ura si sa o deschidem pe cea a iubirii. Craciun Fericit!
  • Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul vietii!
  • De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
  • Fie ca in perioada sarbatorilor sa vezi lumea cu ochii unui copil, sa traiesti minunea dragostei si sa te bucuri de absolut tot ce are de oferit aceasta sarbatoare!
  • Dragostea inseamna spiritul sarbatorilor! Nu uita ca Dumnezeu ne iubeste atat de mult, incat ni l-a daruit pe fiul Sau. Sa il sarbatorim astazi!
  • De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
  • Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!

Citeste si trimite: cele mai frumoase mesaje de anul nou pentru prieteni.
Mesaje de Craciun • Urari de Craciun • Felicitari de Craciun

  • Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!
  • In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!
  • Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie, sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI!
  • E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.
  • Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi!
  • Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!
  • Farmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti!
  • Cu mult drag ne gandim la voi, acum in preajma sarbatorilor. Va doresc din tot sufletul, SARBATORI FERICITE, toate dorintele sa vi se implineasca!
  • Anul (....) ce sta sa vina sa va aduca sanatate, fericire si implinirea tuturor sperantelor! Sarbatori fericite! LA MULTI ANI!
  • Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandesti la persoanele speciale din viata si tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!
  • Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit si un An Nou plin de satisfactii!
  • Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult pace s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!
  •  Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Sarbatori Fericite!
  •  Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
  • Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
  • Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!
  • Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, pace si fericire!
  • Craciun fericit pentru cei mai buni parinti din lume! Va multumesc ca ati fost alaturi de mine de fiecare data cand am avut nevoie. Craciun fericit, mama si tata!
  • Un gand bun, o inima curata, un zambet pe a voastra fata, vorbe de duh si pace in suflet este tot ce va doresc de sarbatori si in anul care vine!
  • Fie ca fulgii de zapada sa cada usor peste inima voastra si sa va aline dorul de mine. Un Craciun plin de bucurii!
  • Cand eram mica, imi doream cele mai frumoase daruri de la Mos Craciun. Acum stiu ca cele mai importante cadouri nu stau impachetate frumos sub brad, ci sunteti voi. Sarbatori fericite! Va imbratisez cu drag.
  • Va doresc ca sarbatorile sa fie presarate cu bucurii, implinire sufleteasca, liniste si sanatate. Va multumesc ca existati si ca imi sunteti alaturi, mama si tata!
  • Dragii mei parinti, voi mi-ati luminat viata si mi-ati aratat drumul cel bun! Va multumesc din suflet pentru sfaturi si pentru dragostea pe care mi-ati oferit-o! Sarbatori magice!
  • Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca bucuros(a).
  • Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!
  • Dragul meu copil, e sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.
  • La pragul-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leu-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!
  • Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!
  • De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
  • Fie ca Duhul blandeti al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!
  • Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.
  • Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie, sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI ! 

 Spiritul Craciunului … cum a fost odata :

“In Ajun, in vremurile noastre, intr-o familie de oamen obisnuiti, se fac ultimile pregatiri pentru marele praznic al Nasterii Domnului. Cei mari se straduiesc cu cele trebuincioase, avand grija sa nu lipseasca ceva de pe masa, cei mici se joaca incantati in jurul bradului deja impodobit, cu gandul ca a doua zi vor gasi mai multe cadouri sub brad decat anul trecut. Se vorbeste tare, se rade si din cand in cand se incearca timid un colind. Intr-un colt de camera, bunica sta nemiscata tinand mainile in poala. Nu zice nimic, doar priveste cu dragoste si duiosie la familia ei. La un moment dat, parca nefiresc, se lasa o liniste lunga. Pe obrajii batranei se scurg doua lacrimi care i se innoada in barba. - Mama, de ce plangi ? intreaba capul familiei. - Plang gandindu-ma la Maicuta Sfanta care nu a fost primita in tot Vithleemul acela mare de catre nimeni si a nascut intr-un staul in afara orasului.”

Hristos s'a nascut, bucurati'va! Sa'i cantam impreuna cu ingerii din nou : “Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni bunavoire”

3 comentarii:

Slăvit sa fie DOMNUL! spunea...

Nu lăsa nimic să-ți ia speranța.

Sfântul Nectarie din Eghina

Slăvit sa fie DOMNUL! spunea...

La mulți ani cu bucurie,
Casa, casă să vă fie,
Masa, masă să rămâi,
Iar în jurul ei să fie
Oameni buni de omenie,
Să v-aducă veselie,
Gânduri bune, cumpătate,
Și urări de sănătate,
Zile multe și prospere,
De la Dumnezeu putere ,
Să învingeți relele
Ce vă-n-curcă viețile!
La mulți ani

Sms- uri de Sărbătoare Invierii DOMNULUI spunea...

🙏 Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

🙏 Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! Hristos a înviat!

PROASPETIMEA articolelor.

Nu voi muri, ci voi fi viu si voi povesti lucrurile DOMNULUI. Psalmul 117: 17

Rugaciune catre Preasfanta Treime pentru copiii pe care mi i-a daruit.

~❇~~†~~❇~

~❇~

⏩ Psaltirea Proorocului David - Psalmii imparatului David


Psalmii imparatului David, care la invins pe Goliat si caruia ii fagaduise Dumnezeu ca din urmasii lui se va naste Mesia.


Psalmul-1. Psalmul-2. Psalmul-3. Psalmul-4. Psalmul-5. Psalmul-6. Psalmul-7. Psalmul-8. Psalmul-9. Psalmul-10. Psalmul-11. Psalmul-12. Psalmul-13. Psalmul-14. Psalmul-15. Psalmul-16. Psalmul-17. Psalmul-18. Psalmul-19. Psalmul-20. Psalmul-21. Psalmul-22. Psalmul-23. Psalmul-24. Psalmul-25. Psalmul-26. Psalmul-27. Psalmul-28. Psalmul-29. Psalmul-30. Psalmul-31. Psalmul-32. Psalmul-33. Psalmul-34. Psalmul-35. Psalmul-36. Psalmul-37. Psalmul-38. Psalmul-39. Psalmul-40. Psalmul-41. Psalmul-42. Psalmul-43. Psalmul-44. Psalmul-45. Psalmul-46. Psalmul-47. Psalmul-48. Psalmul-49. Psalmul-50. Psalmul-51. Psalmul-52. Psalmul-53. Psalmul-54. Psalmul-55. Psalmul-56. Psalmul-57. Psalmul-58. Psalmul-59. Psalmul-60. Psalmul-61. Psalmul-62. Psalmul-63. Psalmul-64. Psalmul-65. Psalmul-66. Psalmul-67. Psalmul-68. Psalmul-69. Psalmul-70. Psalmul-71. Psalmul-72. Psalmul-73. Psalmul-74. Psalmul-75. Psalmul-76. Psalmul-77. Psalmul-78. Psalmul-79. Psalmul-80. Psalmul-81. Psalmul-82. Psalmul-83. Psalmul-84. Psalmul-85. Psalmul-86. Psalmul-87. Psalmul-88. Psalmul-89. Psalmul-90. Psalmul-91. Psalmul-92. Psalmul-93. Psalmul-94. Psalmul-95. Psalmul-96. Psalmul-97. Psalmul-98. Psalmul-99. Psalmul-100. Psalmul-101. Psalmul-102. Psalmul-103. Psalmul-104. Psalmul-105. Psalmul-106. Psalmul-107. Psalmul-108. Psalmul-109. Psalmul-110. Psalmul-111. Psalmul-112. Psalmul-113. Psalmul-114. Psalmul-115. Psalmul-116. Psalmul-117. Psalmul-118. Psalmul-119. Psalmul-120. Psalmul-121. Psalmul-122. Psalmul-123. Psalmul-124. Psalmul-125. Psalmul-126. Psalmul-127. Psalmul-128. Psalmul-129. Psalmul-130. Psalmul-131. Psalmul-132. Psalmul-133. Psalmul-134. Psalmul-135. Psalmul-136. Psalmul-137. Psalmul-138. Psalmul-139. Psalmul-140. Psalmul-141. Psalmul-142. Psalmul-143. Psalmul-144. Psalmul-145. Psalmul-146. Psalmul-147. Psalmul-148. Psalmul-149. Psalmul-150.
~❇~

⏩ Psaltirea Maicii Domnului


Psaltirea inchinata Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria


Psalmul-1. Psalmul-2. Psalmul-3. Psalmul-4. Psalmul-5. Psalmul-6. Psalmul-7. Psalmul-8. Psalmul-9. Psalmul-10. Psalmul-11. Psalmul-12. Psalmul-13. Psalmul-14. Psalmul-15. Psalmul-16. Psalmul-17. Psalmul-18. Psalmul-19. Psalmul-20. Psalmul-21Psalmul-22. Psalmul-23. Psalmul-24Psalmul-25. Psalmul-26. Psalmul-27. Psalmul-28. Psalmul-29. Psalmul-30Psalmul-31. Psalmul-32. Psalmul-33. Psalmul-34. Psalmul-35. Psalmul-36. Psalmul-37. Psalmul-38. Psalmul-39. Psalmul-40Psalmul-41. Psalmul-42. Psalmul-43. Psalmul-44. Psalmul-45. Psalmul-46. Psalmul-47 Psalmul-48. Psalmul-49. Psalmul-50. Psalmul-51Psalmul-52. Psalmul-53Psalmul-54. Psalmul-55. Psalmul-56. Psalmul-57. Psalmul-58. Psalmul-59. Psalmul-60. Psalmul-61. Psalmul-62. Psalmul-63. Psalmul-64. Psalmul-65Psalmul-66. Psalmul-67. Psalmul-68. Psalmul-69. Psalmul-70. Psalmul-71Psalmul-72. Psalmul-73. Psalmul-74. Psalmul-75. Psalmul-76. Psalmul-77. Psalmul-78. Psalmul-79. Psalmul-80. Psalmul-81. Psalmul-82. Psalmul-83. Psalmul-84. Psalmul-85. Psalmul-86. Psalmul-87. Psalmul-88. Psalmul-89. Psalmul-90. Psalmul-91. Psalmul-92. Psalmul-93. Psalmul-94. Psalmul-95. Psalmul-96. Psalmul-97. Psalmul-98. Psalmul-99. Psalmul-100. Psalmul-101. Psalmul-102. Psalmul-103. Psalmul-104. Psalmul-105. Psalmul-106. Psalmul-107. Psalmul-108Psalmul-109. Psalmul-110. Psalmul-111. Psalmul-112. Psalmul-113. Psalmul-114. Psalmul-115. Psalmul-116. Psalmul-117. Psalmul-118. Psalmul-119. Psalmul-120. Psalmul-121. Psalmul-122. Psalmul-123Psalmul-124. Psalmul-125. Psalmul-126. Psalmul-127. Psalmul-128. Psalmul-129Psalmul-130. Psalmul-131. Psalmul-132. Psalmul-133. Psalmul-134. Psalmul-135Psalmul-136. Psalmul-137. Psalmul-138. Psalmul-139. Psalmul-140. Psalmul-141. Psalmul-142. Psalmul-143. Psalmul-144. Psalmul-145. Psalmul-146. Psalmul-147. Psalmul-148. Psalmul-149. Psalmul-150.

~❇~

~❇~~†~~❇~

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, Fiul Lui DUMNEZEUL, miluiește'mă.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu mântuiește-ne pre noi


    Doamne, iti multumesc pentru noaptea care a trecut, binecuvanteaza si ziua care vine pentru a o petrece in rugaciune, fapte bune si pazeste-ma de orice dusman vazut si nevazut. Amin!


Acesta este lucru cuvenit fiecarui om.
" Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui " . (Ecclesiastul 12:13.)

~❇~

~❇~~❖~~❇~

~❇~