" Cercetati Scripturile, ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica. Si acelea sunt care marturisesc

Faceți căutări pe acest blog

12 ianuarie

Rugaciune pentru copilul bolnav: Canon

Rugaciune pentru copilul bolnav: Canon


Rugaciune pentru copilul bolnav: Canon
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.


Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie!

(de trei ori cu trei inchinaciuni pana la pamant)


Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.


Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi (de trei ori).


Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.


Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doamne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru Numele Tau.


Doamne, miluieste (de trei ori), Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin


Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfinteasca-Se numele Tau, vie Imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in cer asa si pe pamant. Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau. Ca a Ta este Imparatia si puterea si slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Veniti sa ne inchinam, Imparatului nostru Dumnezeu!


Veniti sa ne inchinam si sa cadem la Hristos, Imparatul nostru Dumnezeu!


Veniti sa ne inchinam si sa cadem la Insusi Hristos, Imparatul si Dumnezeul nostru!

(cu trei inchinaciuni)


Psalmul 142


Doamne, auzi rugaciunea mea, asculta cererea mea intru credinciosia Ta, auzi-ma intru dreptatea Ta. Sa nu intri la judecata cu robul Tau, ca nimeni dintre cei vii nu-i drept inaintea Ta. Vrajmasul prigoneste sufletul meu si viata mea o calca in picioare; facutu-m-a sa locuiesc in intuneric ca mortii cei din veacuri. Mahnit e duhul in mine si inima mea incremenita inlauntrul meu. Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale m-am gandit. Intins-am catre Tine mainile mele, sufletul meu ca un pamant insetosat. Degraba auzi-ma, Doamne, ca a slabit duhul meu. Nu-Ti intoarce fata Ta de la mine, ca sa nu ma aseman celor ce se coboara in mormant. Fa sa aud dimineata mila Ta, ca la Tine imi este nadejdea. Arata-mi calea pe care voi merge, ca la Tine am ridicat sufletul meu. Scapa-ma de vrajmasii mei, ca la Tine alerg, Doamne. Invata-ma sa fac voia Ta, ca Tu esti Dumnezeul meu. Duhul Tau cel Bun sa ma povatuiasca la pamantul dreptatii. Pentru Numele Tau, Doamne, daruieste-mi viata. Intru dreptatea Ta, scoate din necaz sufletul meu. Fa bunatate de starpeste pe vrajmasii mei si pierde pe toti cei ce necajesc sufletul meu, ca eu sunt robul Tau.


Troparele, glasul 4


Catre Nascatoarea de Dumnezeu acum cu nevointa sa alergam noi, pacatosii si smeritii, si sa cadem cu pocainta, strigand dintru adancul sufletului: Stapana, milostiveste-te spre noi si ne ajuta; sarguieste, ca pierim de multimea pacatelor; nu intoarce pe robii tai in desert, ca numai pe tine te avem ajutatoare. (de doua ori)


Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.


Niciodata nu vom tacea noi, nevrednicii, a vesti puterile tale, Nascatoare de Dumnezeu, ca de nu ai fi statut tu rugandu-te pentru noi, cine ne-ar fi izbavit dintru atatea nevoi? Sau cine ne-ar fi pazit pana acum slobozi? Nu ne vom departa de la tine, Stapana, ca tu mantuiesti pe robii tai pururea din toate nevoile.


Psalmul 50


Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!

Doamne, Cel Ce randuiesti toate spre mantuirea oamenilor, primeste aceasta putina rugaciune pentru copilul acesta, care este greu incercat de boala, si tamaduieste-i durerile precum stii. Nu-l lasa sa se chinuiasca, Doamne, ci ridica-l degraba din boala, Tu, Care esti Bun si Iubitor de oameni.

Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!

Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu, cat de mare este multimea celor pe care i-ai vindecat! Orbii si-au dobandit vederea, surzii si-au capatat auzul, mutii au inceput sa vorbeasca, schiopii au mers pe picioarele lor. Cine oare nu s-a vindecat, alergand la ajutorul Tau? Te rugam, Doamne, tamaduieste-l si pe copilul acesta care sufera.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.

Sfintilor apostoli si ierarhilor, mucenicilor si mucenitelor, cuviosilor parinti si cuvioaselor maici mijlociti inaintea lui Dumnezeu pentru tamaduirea copilului pentru care ne rugam, ca sa dobandeasca sanatate trupeasca si sufleteasca.

Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
(a Nascatoarei de Dumnezeu)

Nenumarate vindecari ai aratat, Nascatoare de Dumnezeu, in tot locul raspandindu-se lauda minunilor tale. Tu, Care esti si pentru noi mama iubitoare de fii, arata dragostea ta si acestui copil greu incercat de suferinta.

Cantarea a 3-a

Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!

Nu cei sanatosi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi, dar de multe ori bolnavii alearga la doctori nepriceputi, si, in loc sa fie tamaduita, boala
devine mai grea. Calauzeste-ne Tu, Doamne, Cel Ce esti Doctorul sufletelor si al trupurilor, sa gasim doctorii potriviti pentru ca acest copil sa dobandeasca grabnica insanatosire.

Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!

S-au inmultit vrajitorii care insala lumea, zicand ca puterea lor vine de la Dumnezeu. Fereste-i, Doamne, pe robii tai, ca nu cumva sa cada in cursele lor, ca nu cumva sa fie batjocoriti de diavol.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.

Sfintilor doctori fara de arginti Cosma si Damian, Chir si Ioan, Pantelimon si Ermolae, Samson si Diomid, Mochie si Anichit, Talaleu si Trifon si Luca al Crimeii rugati-va pentru doctorii care incearca sa tamaduiasca acest copil, ca sa fie iscusiti si luminati si sa faca buna lucrare.

Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
(a Nascatoarei de Dumnezeu)

Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, tu i-ai acoperit cu darul tau pe doctorii care s-au rugat tie cu smerenie, si ei au dat bolnavilor cele trebuincioase spre insanatosire. Asa ajuta-i si pe doctorii care incearca sa vindece copilul acesta, ca sa nu nadajduiasca doar in stiinta lor, ci mai ales in puterea care vine de la Cel Ce da cu adevarat tamaduirea.

Cantarea a 4-a

Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!

Doamne, nu suntem vrednici sa intri sub acoperamantul nostru, dar spune numai cu cuvantul si se va tamadui copilul acesta, Te rugam cu zdrobire de inima, invatandu-ne a crede in puterea Ta cea datatoare de viata de la sutasul caruia i-ai vindecat sluga in chip minunat.

Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!

Vino, Doamne, vino, Iubitorule de oameni, vino cu puterea Ta si vindeca durerile acestui copil, alungand de la el toata tulburarea trupeasca si sufleteasca si daruindu-i lui pacea Ta cea sfanta.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.

Sfintilor tamaduitori Calinic de la Cernica, Nectarie de la Eghina, Luca al Crimeii, Patapie, Efrem cel Nou, Ioan Rusul, Ioan Valahul, Halvard Norvegianul, Filofteia de la Curtea de Arges, Parascheva de la Iasi, Teodora de la Sihla si toti sfintii care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii, voi, care in chip minunat ati vindecat fel si fel de neputinte, aratati si acum puterea mijlocirii voastre in fata Tronului ceresc, rugandu-va Celui a Carui putere tamaduieste orice neputinta.

Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
(a Nascatoarei de Dumnezeu)

Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, tu, care stii durerea inimilor noastre si durerea copilului acestuia, tamaduieste-l cu rugaciunile tale, asa cum ai tamaduit de nenumarate ori pe cei care au alergat la tine in rugaciune.

Cantarea a 5-a

Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!

„Fie voua dupa credinta voastra!”, ai spus orbilor care Te rugau sa le daruiesti vederea, Mantuitorule, si ochii lor s-au deschis, iar ei s-au umplut de bucurie. Nu dupa putina noastra credinta, ci dupa dragostea Ta de oameni sa vina tamaduirea acestui copil, ca sa-Ti multumeasca si sa Te slaveasca.

Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!

Nu Dumnezeu a creat boala si moartea, ci omul iubitor de patimi le-a ales. Nu Dumnezeu e de vina pentru suferintele noastre, El insa randuieste cu milostivire izbavirea noastra de chinurile vesnice. Ce este omul, ca sa carteasca impotriva Celui Ce a facut cerul si pamantul?

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.

Sfinte Ioane Botezatorule, care din tineretea ta ai lepadat bucuriile acestei lumi si ti-ai trait viata in nevointa, ocroteste-l pe acest copil si ajuta-l sa rabde cu credinta orice incercari pe care le ingaduie Bunul Dumnezeu.

Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
(a Nascatoarei de Dumnezeu)

Preasfanta Fecioara, daca durerea va birui acest copil si-l va arunca in mlastina deznadejdii, tu sa-l ridici degraba si sa-i alini suferintele, acoperindu-l cu darul tau.

Cantarea a 6-a


Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!


„Doamne, daca voiesti, poti sa ma curatesti”, a spus leprosul inchinandu-se Tie. Asa si noi, Doamne, credem ca, daca e voia Ta, acest copil va primi grabnica tamaduire.


Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!


„Vreau, curateste-te”, i-ai spus leprosului si s-a tamaduit. Dulce glas, preadulci cuvinte! Cine oare nu va cadea in fata puterii Tale, stiind ca Tu esti singurul care dai adevarata tamaduire?


Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.


Sfinte Steliane, nu stim sa ne rugam tie cu credinta celor care s-au rugat si care au vazut mai apoi lucrarea minunilor tale, dar indraznim a cere ajutorul tau, stiind ca mult ii iubesti pe copii si esti mare ocrotitor al acestora.


Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

(a Nascatoarei de Dumnezeu)


O, Maica Preasfanta, am auzit minunile tale si ne-am bucurat! Am auzit milele tale si sufletele noastre intristate au primit alinare! Am crezut in ajutorul tau si niciodata nu ne-ai lasat rusinati! Laudata sa fii in vecii vecilor!


Cantarea a 7-a


Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!


„De ce va tulburati si plangeti, copila n-a murit, ci doarme”, ai spus, Hristoase, celor ce plangeau moartea fiicei lui Iair, mai-marele sinagogii, dar ei s-au indoit ca o vor mai vedea vie, nestiind cine era Cel Care le vorbea. Sa nu vina peste noi duhul necredintei si al indoielii in puterea Ta, Doamne, ca sa nu fim rusinati de necuratul diavol.


Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!


„Fiica, tie iti zic, scoala-te”, ai spus, apucand-o de mana, si copila a prins viata. Precum ai ridicat-o pe ea din adancurile mortii, asa sa ridici si sufletul acestui copil spre pocainta, daca vreodata, din lucrarea diavolului, va cadea in adancul pacatului.


Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.


Sfinte Ierarhe Nicolae, cum ai purtat de grija celor trei fiice ale omului cel greu incercat de saracie si le-ai izbavit de pacatul pierzator de suflete, asa sa porti de grija si acestui copil, ferindu-l de toata boala sufleteasca si trupeasca.


Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

(a Nascatoarei de Dumnezeu)


Mare este tristetea ta, Nascatoare de Dumnezeu, cand fiii tai dupa dar cad in mrejele pacatului. Vegheaza ca o mama asupra acestui copil, ca nu cumva sa-si intineze sufletul, ci sa creasca sub indrumarile tale pe caile bine placute lui Dumnezeu.


Cantarea a 8-a


Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!


Sfanta Ana a zamislit-o pe Fecioara Maria

dupa ce, impreuna cu barbatul ei, Dreptul Ioachim, a petrecut vreme indelungata in post si rugaciune. Cu adevarat, Doamne, binecuvantati sunt copiii ai caror parinti duc o viata aleasa si binecuvantare primesc copiii ai caror parinti pun inceput bun mantuirii lor.


Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!


Cati parinti stiu cu evlavie sa-si creasca copiii? Cati parinti pun mai presus de bunurile trupesti bunatatile sufletesti? Putini. Si multi sunt aceia care isi cresc copiii departe de Biserica, deschizand prin aceasta usa necazurilor si durerilor.


Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.


O, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, care sunteti ocrotitori ai familiilor credincioase, cereti de la Dumnezeu vindecare si pentru copilul acesta care este incercat de boala, ca nu cumva sa fie biruit de deznadejde.


Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

(a Nascatoarei de Dumnezeu)


Sa nu sufere acest copil din cauza pacatelor parintilor, ci sa primeasca alinare de la tine, ceea ce esti Maica cereasca a tuturor celor ce te cheama in ajutor.


Cantarea a 9-a


Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!


Doamne Iisuse Hristoase, niciun folos nu va avea acest copil daca va dobandi doar tamaduirea trupeasca. Chiar daca noi nu ne dam seama ca de multe ori sufletele sunt mai bolnave decat trupurile, Te rugam pe Tine, Care stii toate, sa dai acestui copil nu numai vindecarea trupeasca, ci si pe cea sufleteasca.


Doamne, arata-ne noua puterea milostivirii Tale!


Mantuieste, Doamne, poporul Tau, mantuieste-i pe toti credinciosii care pastreaza dreapta credinta si randuieste precum stii mantuirea acestui copil, pazindu-l in Adevar pana in ultima zi a vietii sale.


Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.


Sfintilor care ati defaimat lumea aceasta pentru a dobandi Imparatia Cerurilor si Sfintelor Puteri ceresti care neincetat Il slaviti pe Dumnezeu, va rugam sa paziti de tot raul si de toata lucrarea vrajmasului pe acest copil pana in ultima clipa a vietuirii sale pe acest pamant.


Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

(a Nascatoarei de Dumnezeu)


Aducandu-ne aminte de cuvintele Mantuitorului, Care, atunci cand Il rastigneau, l-a dat in grija ta pe ucenicul Sau iubit, si prin aceasta si pe toti cei ce cred in El, gandindu-ne la acest copil care sufera, indraznim a spune si noi acestea: Preasfanta Maica, iata copilul tau, tamaduieste-l si ocroteste-l precum stii.


Rugaciune catre Mantuitorul Hristos pentru copilul bolnav


 Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, primeste smerita mea rugaciune si treci cu vederea pacatele mele si, ca un indurat, cu dreapta Ta cea atotputernica, stinge focul suferintei ce l-a cuprins pe copilul (N), inceteaza-i boala si, cu milostivirea Ta, ridica-l din patul durerilor, precum oarecand pe copila lui Iair, si sanatos il arata pentru slava Numelui Tau. Ca Tu esti tamaduitorul sufletelor si al trupurilor noastre si Tie slava inaltam, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.


Rugaciune catre Sfantul Cuvios Mucenic Efrem cel Nou pentru copilul bolnav


Ocrotitor al copiilor si grabnic ajutator intru toate nevoile te cunoastem pe tine, Sfinte Mare Mucenice Efrem, iar lucrarile tale sunt savarsite cu dumnezeiasca intelepciune. Fii bun si, venind intru intampinarea noastra, ridica de la pruncii nostri toata durerea si boala, alinandu-i si tamaduindu-i cu darul tau cel dumnezeiesc. Miluieste-ne, Cuvioase, si aprinde in inimile noastre focul rugaciunii ca, intru lumina acesteia, sa vedem lamurit lucrarea pe care Dumnezeu o savarseste neincetat cu noi si tuturor sa dam marturie pentru darurile tale minunate. Mijloceste pentru familia noastra inaintea Preabunului Dumnezeu, Sfinte Efrem, ca nici unul dintre noi sa nu ajunga rob pierzarii, ci toti dimpreuna sa ne invrednicim a vedea lumina cea pururea fiitoare a Imparatiei Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.


Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin.

sursa:episcopiascandinavia.se

 

3 comentarii:

Rugaciunea asupra copiilor nostri spunea...

Doamne Iisuse Hristoase! Fie mila Ta asupra copiilor mei (numele), păzeşte-i pe ei sub acoperământul Tău, ocroteşte-i de toată pofta, depărtează de la ei pe tot vrăjmaşul şi potrivnicul, deschide-le urechile şi ochii inimii, dăruieşte umilinţă şi smerenie inimilor lor. Doamne!

Cu toţii suntem zidirea Ta: îndură-Te de copiii mei (numele) şi întoarce-i pe drumul cel bun.
Mântuieşte-i, Doamne, şi miluieşte-i pe copiii mei (numele) şi luminează-le mintea cu lumina înţelegerii Evangheliei Tale, povăţuieşte-i în calea poruncilor Tale şi învaţă-i, Mântuitorule, să facă voia Ta, că Tu eşti Domnul nostru și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.
Amin!

† DANIEL Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române spunea...


Astăzi celebrăm Ziua Internațională a Copilului. 🎈

Ne rugăm Preasfintei Treimi, Izvorul vieţii şi al iubirii veşnice, să lumineze şi să umple de pace şi bucurie sufletele copiilor, părinţilor și bunicilor, spre a fi o binecuvântare pentru Biserică şi pentru poporul român.

Sfanta Evanghelie dupa Matei 8 (1-4) _ spunea...



Si coborandu-Se El din munte, multimi multe au mers dupa El.

Si iata un lepros, apropiindu-se, I se inchina, zicand:
- Doamne, daca voiesti, poti sa ma curatesti.

DOMNUL și DUMNEZEUL nostru IISUS, intinzand mana, S-a atins de el, zicand:
- Voiesc, curateste-te.

Si indata s-a curatit lepra lui.

Si i-a zis DOMNUL IISUS HRISTOS:
- Vezi, nu spune nimanui, ci mergi, arata-te preotului si adu darul pe care l-a randuit Moise, spre marturie lor.

PROASPETIMEA articolelor.

Nu voi muri, ci voi fi viu si voi povesti lucrurile DOMNULUI. Psalmul 117: 17

Acatistul INVIERII / IISUSE, Cel ce ai INVIAT din morti, inviaza si Sufletele noastre !

~❇~~†~~❇~

~❇~

⏩ Psaltirea Proorocului David - Psalmii imparatului David


Psalmii imparatului David, care la invins pe Goliat si caruia ii fagaduise Dumnezeu ca din urmasii lui se va naste Mesia.


Psalmul-1. Psalmul-2. Psalmul-3. Psalmul-4. Psalmul-5. Psalmul-6. Psalmul-7. Psalmul-8. Psalmul-9. Psalmul-10. Psalmul-11. Psalmul-12. Psalmul-13. Psalmul-14. Psalmul-15. Psalmul-16. Psalmul-17. Psalmul-18. Psalmul-19. Psalmul-20. Psalmul-21. Psalmul-22. Psalmul-23. Psalmul-24. Psalmul-25. Psalmul-26. Psalmul-27. Psalmul-28. Psalmul-29. Psalmul-30. Psalmul-31. Psalmul-32. Psalmul-33. Psalmul-34. Psalmul-35. Psalmul-36. Psalmul-37. Psalmul-38. Psalmul-39. Psalmul-40. Psalmul-41. Psalmul-42. Psalmul-43. Psalmul-44. Psalmul-45. Psalmul-46. Psalmul-47. Psalmul-48. Psalmul-49. Psalmul-50. Psalmul-51. Psalmul-52. Psalmul-53. Psalmul-54. Psalmul-55. Psalmul-56. Psalmul-57. Psalmul-58. Psalmul-59. Psalmul-60. Psalmul-61. Psalmul-62. Psalmul-63. Psalmul-64. Psalmul-65. Psalmul-66. Psalmul-67. Psalmul-68. Psalmul-69. Psalmul-70. Psalmul-71. Psalmul-72. Psalmul-73. Psalmul-74. Psalmul-75. Psalmul-76. Psalmul-77. Psalmul-78. Psalmul-79. Psalmul-80. Psalmul-81. Psalmul-82. Psalmul-83. Psalmul-84. Psalmul-85. Psalmul-86. Psalmul-87. Psalmul-88. Psalmul-89. Psalmul-90. Psalmul-91. Psalmul-92. Psalmul-93. Psalmul-94. Psalmul-95. Psalmul-96. Psalmul-97. Psalmul-98. Psalmul-99. Psalmul-100. Psalmul-101. Psalmul-102. Psalmul-103. Psalmul-104. Psalmul-105. Psalmul-106. Psalmul-107. Psalmul-108. Psalmul-109. Psalmul-110. Psalmul-111. Psalmul-112. Psalmul-113. Psalmul-114. Psalmul-115. Psalmul-116. Psalmul-117. Psalmul-118. Psalmul-119. Psalmul-120. Psalmul-121. Psalmul-122. Psalmul-123. Psalmul-124. Psalmul-125. Psalmul-126. Psalmul-127. Psalmul-128. Psalmul-129. Psalmul-130. Psalmul-131. Psalmul-132. Psalmul-133. Psalmul-134. Psalmul-135. Psalmul-136. Psalmul-137. Psalmul-138. Psalmul-139. Psalmul-140. Psalmul-141. Psalmul-142. Psalmul-143. Psalmul-144. Psalmul-145. Psalmul-146. Psalmul-147. Psalmul-148. Psalmul-149. Psalmul-150.
~❇~

⏩ Psaltirea Maicii Domnului


Psaltirea inchinata Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria


Psalmul-1. Psalmul-2. Psalmul-3. Psalmul-4. Psalmul-5. Psalmul-6. Psalmul-7. Psalmul-8. Psalmul-9. Psalmul-10. Psalmul-11. Psalmul-12. Psalmul-13. Psalmul-14. Psalmul-15. Psalmul-16. Psalmul-17. Psalmul-18. Psalmul-19. Psalmul-20. Psalmul-21Psalmul-22. Psalmul-23. Psalmul-24Psalmul-25. Psalmul-26. Psalmul-27. Psalmul-28. Psalmul-29. Psalmul-30Psalmul-31. Psalmul-32. Psalmul-33. Psalmul-34. Psalmul-35. Psalmul-36. Psalmul-37. Psalmul-38. Psalmul-39. Psalmul-40Psalmul-41. Psalmul-42. Psalmul-43. Psalmul-44. Psalmul-45. Psalmul-46. Psalmul-47 Psalmul-48. Psalmul-49. Psalmul-50. Psalmul-51Psalmul-52. Psalmul-53Psalmul-54. Psalmul-55. Psalmul-56. Psalmul-57. Psalmul-58. Psalmul-59. Psalmul-60. Psalmul-61. Psalmul-62. Psalmul-63. Psalmul-64. Psalmul-65Psalmul-66. Psalmul-67. Psalmul-68. Psalmul-69. Psalmul-70. Psalmul-71Psalmul-72. Psalmul-73. Psalmul-74. Psalmul-75. Psalmul-76. Psalmul-77. Psalmul-78. Psalmul-79. Psalmul-80. Psalmul-81. Psalmul-82. Psalmul-83. Psalmul-84. Psalmul-85. Psalmul-86. Psalmul-87. Psalmul-88. Psalmul-89. Psalmul-90. Psalmul-91. Psalmul-92. Psalmul-93. Psalmul-94. Psalmul-95. Psalmul-96. Psalmul-97. Psalmul-98. Psalmul-99. Psalmul-100. Psalmul-101. Psalmul-102. Psalmul-103. Psalmul-104. Psalmul-105. Psalmul-106. Psalmul-107. Psalmul-108Psalmul-109. Psalmul-110. Psalmul-111. Psalmul-112. Psalmul-113. Psalmul-114. Psalmul-115. Psalmul-116. Psalmul-117. Psalmul-118. Psalmul-119. Psalmul-120. Psalmul-121. Psalmul-122. Psalmul-123Psalmul-124. Psalmul-125. Psalmul-126. Psalmul-127. Psalmul-128. Psalmul-129Psalmul-130. Psalmul-131. Psalmul-132. Psalmul-133. Psalmul-134. Psalmul-135Psalmul-136. Psalmul-137. Psalmul-138. Psalmul-139. Psalmul-140. Psalmul-141. Psalmul-142. Psalmul-143. Psalmul-144. Psalmul-145. Psalmul-146. Psalmul-147. Psalmul-148. Psalmul-149. Psalmul-150.

~❇~

~❇~~†~~❇~

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, Fiul Lui DUMNEZEUL, miluiește'mă.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu mântuiește-ne pre noi


    Doamne, iti multumesc pentru noaptea care a trecut, binecuvanteaza si ziua care vine pentru a o petrece in rugaciune, fapte bune si pazeste-ma de orice dusman vazut si nevazut. Amin!


Acesta este lucru cuvenit fiecarui om.
" Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui " . (Ecclesiastul 12:13.)

~❇~

~❇~~❖~~❇~

~❇~